Ο Τζαν Πιέρο Γκασπερίνι υπολογίζει κανονικά όλους τους ποδοσφαιριστές του, καθώς επέστρεψε κι ο Ντούβαν Σαπάτα, αλλά υπάρχουν τρεις σημαντικοί ποδοσφαιριστές και συγκεκριμένα οι Ντε Ρουν, Τζίμσιτι και Ίλιτσιτς που βρίσκονται στο όριο καρτών. Αντίθετα, ο Άλμπερτ Θελάδες έχει πολλά προβλήματα που καλείται να διαχειριστεί όσον αφορά στην αρχική ενδεκάδα. Εκτός έχει μείνει ο τιμωρημένος Γκάμπριελ Παουλίστα, ο Αλεσάντρο Φλορέντσι που έχει ανεμοβλογιά, καθώς κι οι τραυματίες Κοκλέν, Λι, Ροντρίγκο, Γκαράι, Μανού Βαγέχο, Πιτσίνι, ενώ αμφίβολοι είναι κι οι Γιάσπερ Σίλεσεν, Ντένις Τσερίσεφ και Κεβίν Γκαμεϊρό.

Αξίζει να σημειωθεί πως οι δύο ομάδες δεν έχουν αναμετρηθεί ποτέ στο παρελθόν, με την Αταλάντα να είναι δυνατή στην έδρα της και τη Βαλένθια αντίστοιχα επικίνδυνη στα εκτός έδρας παιχνίδια.

ΟΙ ΠΙΘΑΝΕΣ ΕΝΔΕΚΑΔΕΣ
ΑΤΑΛΑΝΤΑ: Γ
κολίνι, Τολόι, Παλομίνο, Τζιμσίτι, Χάτεμπουρ, Ντε Ρουν, Φρόιλερ, Γκόσενς, Παπού Γκόμες, Ίλιτσιτς, Σαπάτα.

ΒΑΛΕΝΘΙΑ: Χάουμε, Γκαγιά, Ντιακαμπί, Μανγκαλά, Βας, Παρέχο, Κοντογκμπιά, Φεράν Τόρες, Σολέρ, Γκέντες, Μάξι Γκόμες.

Θέλει να γράψει ιστορία η Λειψία
Στο έτερο παιχνίδι της βραδιάς, η Τότεναμ υποδέχεται τη Λειψία και θέλει να μείνει ζωντανή στη μάχη της πρόκρισης, παρά το γεγονός πως απουσιάζουν τρεις πολύ σημαντικοί ποδοσφαιριστές. Ο λόγος για τον Χάρι Κέιν, που θα επιστρέψει τον Απρίλιο, τον Σον, ο οποίος δεν αποκλείεται να χάσει το υπόλοιπο της σεζόν, και τον Μουσά Σισοκό. Παράλληλα, ο Ζοζέ Μουρίνιο θα περιμένει μέχρι τελευταία στιγμή τον Έρικ Λαμέλα που είναι αμφίβολος, αλλά και τον Μπεν Ντέιβις.

Βέβαια, αρκετά προβλήματα με τραυματίες έχει κι ο Γιούλιαν Νάγκελσμαν, καθώς εκτός είναι οι Άνταμς, Καμπλ, Κονατέ, Ορμπάν, αλλά κι ο τιμωρημένος Νταγιό Ουπαμεκανό. Ο Γάλλος στόπερ, μάλιστα, είναι σημαντική απώλεια, καθώς αποτελεί τον ηγέτη της αμυντικής γραμμής της Λειψίας. Το ζήτημα για τη γερμανική ομάδα είναι να συνδυάσει την πορεία πρωταθλητισμού που πραγματοποιεί στην Bundesliga με τις "μάχες" του Champions League. Όπως και στο Αταλάντα - Βαλένθια, πρόκειται για το παρθενικό παιχνίδι μεταξύ των δύο ομάδων.

Η Τότεναμ θα ήθελε να επαναλάβει την περσινή πορεία και να φτάσει μέχρι τον τελικό του Champions League, ενώ η Λειψία θέλει να προκριθεί για πρώτη φορά στην ιστορία της στα προημιτελικά της κορυφαίας τη τάξει διασυλλογικής διοργάνωσης.

ΟΙ ΠΙΘΑΝΕΣ ΕΝΔΕΚΑΔΕΣ
ΤΟΤΕΝΑΜ:
Λορίς, Οριέ, Σάντσες, Αλντερβάιρελντ, Τανγκανγκά, Γουίνκς, Εντομπελέ, Μπέργκβαϊν, Ντελέ Άλι, Λο Σέλσο, Λούκας Μόουρα.

ΛΕΙΨΙΑ: Γκουλάκσι, Μουκιέλ, Κλόστερμαν, Χόλστενμπεργκ, Ανχελίνιο, Λάιμερ, Χαϊντάρα, Φόρσμπεργκ, Ζάμπιτσερ, Βέρνερ, Σικ.

Αναλυτικά το πρόγραμμα:
ΤΡΙΤΗ 18 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ
Ατλέτικο - Λίβερπουλ 1-0 (4' Σαούλ)

Ντόρτμουντ - Παρί Σεν Ζερμέν 2-1 (69', 77' Χάαλαντ / 75' Νεϊμάρ)

ΤΕΤΑΡΤΗ 19 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ
22:00 Αταλάντα - Βαλένθια (COSMOTE SPORT 2 HD)

22:00 Τότεναμ - Λειψία (COSMOTE SPORT 1 HD)

ΤΡΙΤΗ 25 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ
22:00 Τσέλσι - Μπάγερν

22:00 Νάπολι - Μπαρτσελόνα

ΤΕΤΑΡΤΗ 26 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ
22:00 Λιόν - Γιουβέντους

22:00 Ρεάλ - Μάντσεστερ Σίτι?' />
CYmedia Group:   CYtoday,    SportsBreak,    Novosti
Διαβάστε το τελευταίο Newsletter
ΓΙΟΡΤΕΣ
Δεν υπάρχει γνωστή γιορτή σήμερα.
ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ