pic.twitter.com/Giz99p1sG2

— The Hill (@thehill) May 28, 2020

Η ειδοποίηση αυτή, με σύμβολο ένα θαυμαστικό μέσα σε κύκλο, με μπλε χρώμα, καλεί τους αναγνώστες της ανάρτησης να «ενημερωθούν για τα γεγονότα σχετικά με τις επιστολικές ψήφους» και τους οδηγεί σε μια σελίδα όπου η συντακτική ομάδα του ιστότοπου κοινωνικής δικτύωσης έχει συγκεντρώσει άρθρα και πληροφορίες που αντικρούουν τον προεδρικό ισχυρισμό.

Η δραματική αυτή στροφή της εταιρείας, η οποία έχει αυστηροποιήσει τις πολιτικές της τα τελευταία χρόνια, εν μέσω επικρίσεων ότι η μη παρέμβασή της επιτρέπει στην παραπληροφόρηση να ανθεί, έκανε τον Τραμπ να την κατηγορήσει ότι παρεμβαίνει στις αμερικανικές προεδρικές εκλογές.

Ο ένοικος του Λευκού Οίκου κατήγγειλε — φυσικά με... δύο νέες αναρτήσεις του στο Twitter — ότι η διεύθυνση του ιστότοπου απειλεί την «ελευθερία του λόγου», κάτι που «εγώ, ως πρόεδρος, δεν θα επιτρέψω να γίνει!».

«Ο Twitter παρεμβαίνει στις προεδρικές εκλογές του 2020», είχε πει ο Ντόναλντ Τραμπ και συνέχισε. «Το Twitter καταπνίγει εντελώς την ελευθερία του λόγου», πληκτρολογώντας τις λέξεις «ελευθερία του λόγου» με κεφαλαία γράμματα για έμφαση, όπως συνηθίζει.

Πηγή: philenews/ethnos.gr

?' />
CYmedia Group:   CYtoday,    SportsBreak,    Novosti
Διαβάστε το τελευταίο Newsletter
ΓΙΟΡΤΕΣ
Δεν υπάρχει γνωστή γιορτή σήμερα.
ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ