Κατόπιν έντονου προβληματισμού και περισυλλογής, πήρα την απόφαση να ενταχθώ σε ένα νέο αγώνα για προσφορά και συμβολή στην δημιουργία ενός καλύτερου αύριο. 

Είναι λοιπόν με αίσθημα τιμής και ευθύνης που αποδέχθηκα την πρόταση της ΔΗΠΑ – ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ να συμμετάσχω στις επερχόμενες Βουλευτικές Εκλογές τον Μάη 2021, ως υποψήφιος Βουλευτής για την επαρχία Λάρνακας. 

Μέσα από την μακρόχρονη καριέρα μου στον αθλητισμό σαν επαγγελματίας ποδοσφαιριστής σε ΑΕΚ, Ομόνοια, Αποέλ, Αλκή και Εθνική Κύπρου, έμαθα να αγωνίζομαι και να προσπαθώ να βγαίνω νικητής. Έφτασε η στιγμή λοιπόν για έναν διαφορετικό αγώνα, με σκοπό να προσφέρω με όλες μου τις δυνάμεις στον συνάνθρωπο μου και ιδιαίτερα στους συμπολίτες μου, Λάρνακας και Επαρχίας, που νιώθουν έντονα το αίσθημα ανάγκης για αλλαγή και βελτίωση των συνθηκών της ζωής τους.

Η πανδημική κρίση και κατά συνέπεια η οικονομική κρίση που βιώνουμε, πρέπει να αντιμετωπιστεί συλλογικά και συναινετικά, για να είναι όσο το δυνατό πιο ανώδυνη για το λαό μας. Όλοι μαζί μπορούμε να τα καταφέρουμε και να το ξεπεράσουμε και αυτό. 

Με την υποψηφιότητα μου προσδοκώ, να δώσω φωνή και βήμα, στον απλό πολίτη και ειδικότερα στη νέα γενιά που έχει όρεξη και όραμα για ένα λαμπρό μέλλον.

Τέλος, θέλω να σας πω ότι δεν είμαι πολιτικός. Είμαι ένας απλός άνθρωπος όπως όλους εσάς, μπορώ να σας νοιώσω, να σας κατανοήσω και να γνωρίζω πολύ καλά τις ανάγκες ενός απλού πολίτη. 

Ζητώ λοιπόν την στήριξη σας και την ψήφο εμπιστοσύνη σας προς το πρόσωπο μου και σας διαβεβαιώνω ότι θα δώσω όλες μου τις δυνάμεις για να προσφέρω στην Πόλη και τον λαό μας.

Με εκτίμηση,
Παρασκευάς Χρίστου''


?' />
CYmedia Group:   CYtoday,    SportsBreak,    Novosti
Διαβάστε το τελευταίο Newsletter
ΓΙΟΡΤΕΣ
αύριο Τρι 02 Μαρ 21: Ευθαλία, Ευθαλίτσα, Ευθαλιώ, Θάλια, Θάλεια, Θαλίτσα, Θαλιώ, Τρωάδιος, Τρωάδης, Τρωάδος, Τρωάς, Τρωάδα, Τρωαδία, Τρωάδη, Τρωαδίτσα
ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ