ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΕΩΝ ΛΕΜΕΣΟΥ – ΑΜΑΘΟΥΝΤΑΣ

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Σας ενημερώνουμε ότι στα πλαίσια του Συμβολαίου Ε14: ‘Αποκατάσταση / ανακαίνιση κεντρικού αγωγού λυμάτων και φρεατίων’ την ερχόμενη Δευτέρα 05/08/2019 θα εκκινήσει η δεύτερη φάση του Έργου που αφορά την τοποθέτηση και την εφαρμογή του ειδικού υλικού επένδυσης για την ανακαίνιση του κύριου αγωγού λυμάτων και των φρεατίων του.

Κατά την εκτέλεση των έργων του σταδίου αυτού, λόγω του διαφορετικού είδους και αριθμού των μηχανημάτων που θα χρησιμοποιηθούν, καθώς επίσης και της διαφορετικής μεθοδολογίας αλλά και θέσης του αγωγού επί του παραλιακού δρόμου, θα χρειαστεί να κλείσουν δύο λωρίδες κυκλοφορίας προς την ίδια κατεύθυνση.

Οι εργασίες θα διαρκέσουν από την Δευτέρα 05/08/2019 και ώρα 07:00 μέχρι το Σάββατο 10/08/2019 και ώρα 16:00 και θα εκτελούνται στις νότιες λωρίδες κυκλοφορίας του παραλιακού δρόμου από το ύψος της οδού Σωτήρη Μιχαηλίδη, μέχρι το ύψος της οδού Χριστοδούλου Σώζου. Για τον σκοπό αυτό θα γίνεται εκτροπή της κυκλοφορίας από τις νότιες στις βόρειες λωρίδες κυκλοφορίας με την χρήση κατάλληλης σηματοδότησης.

Το Συμβούλιο απολογείται για τυχών δυσκολία προκληθεί στην τροχαία κίνηση τόσο στον παραλιακό δρόμο όσο και στους παρακείμενους δρόμους της πόλης όπως η οδός Αγίου Ανδρέου, η οδός Γλάδστωνος καθώς και οι κάθετοι δρόμοι.

Παρακαλούνται όλοι οι οδηγοί, οι ποδηλάτες και οι πεζοί να είναι προσεκτικοί και να ακολουθούν τα σήματα τροχαίας.

 

ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΕΩΝ

ΛΕΜΕΣΟΥ - ΑΜΑΘΟΥΝΤΑΣ